Ads 468x60px

luni, 11 august 2014

La ce ne gandim cand spunem promovare web?

Orice afacere treieste doar daca are clieni care sa beneficieze de pe urma acesteia. In zilele de astazi, o modalitate foarte buna de a atrage clienti o reprezinta mediul online.
Prin intermediul internetului exista posibilitatea ca oamenii sa fie pusi la curent cu serviciile pe care le ofera o companie, fara ca sa trebuiasca sa caute prea mult datele de care au nevoie. Asadar, in cazul in care vreti ca firma dumneavoastra sa aduca un profit satisfacator, este necesar ca aceasta sa aiba un site web de prezentare. In orice caz, trebuie sa retineti ca nu este de ajuns doar platforma online, daca aceasta nu beneficiaza sa servicii specializate de optimizare si promovare web. A optimiza si a promova un site inseamna a-l intretine in functie de carintele necesare pe piata astfel incat acesta sa fie cat mai productiv si sa apara mereu pe primele pagini ale motoarelor de cautare. In acest mod, vizititorii vor avea un acces mai rapid la el, rata traficului va creste, iar sansele ca sa apara mai multi clienti se vor inmulti. Sa luam un exemplu concret. Sa spunem ca firma dumneavoastra si principala companie rivala aveti site-uri de prezentare asemanatoare si ambele foarte bine realizate. Cu toate acestea, in cazul in care dumneavoastra apelati la persoane care va pot oferi servicii de promovare web, iar compania rivala nu doreste sa faca acest lucru, site-ul pe care il detineti va fi pe prima pagina a motoarelor de cautare, in timp ce celalalt va sta, sa spunem, pe paginile 3-4. Iar daca o luam logic, nici un vizitator nu va sta sa caute prea mult. Orice navigator va alege prima optiune pe care o va gasi, bineinteles asta si in cazul in care ii va conveni serviciile pe care le oferiti. Asadar, sansele sunt mult mai mari ca dumneavoastra sa aveti mai multi clienti, deoarece de multe ori se va intampla ca utilizatorii online sa nu aiba rabdare sa mai caute si pe celelalte pagini ale motoarelor de cautare.

Trebuie sa fim constienti ca mediul online se afla intr-o continua evolutie, acesta nu este static. Pornind de la aceasta idee, consideram ca este necesar ca un site sa beneficieze de o promovare web corespunzatoare, pentru a avea randament maxim si pentru a-si putea indeplini fara probleme principalul rol, si anume, a avea cat mai multi clienti care oricand se pot transforma in vizitatori. In fond, aceasta regula a promovarii online se aplica si in alte multe situatii din viata de zi cu zi. Orice lucru care nu este bine promovat, inseamna ca nu este bine cunoscut si in acest caz, oricat de bune ar fi serviciile sale, nimeni nu va beneficia de ele daca nu le va cunoaste. In concluzie, cand ne gandim la promovare web, ne gandim la faptul ca aceasta este metoda prin care firma pe care o detinem se indreapta catre succes si catre castiguri mult mai mari decat ne asteptam sa obtinem de pe urma ei. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates